Regulament

Bine ați venit pe site-ul TAO-DESIGN.RO!

Site-ul www.tao-design.ro este proprietatea TAO DESIGN SRL Iași, înregistrată la R.C. sub nr. J22/2311/2015, CUI RO 35358886, având cont deschis la ING BANK IAȘI cont RO83INGB0000999905543258.
Folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și Condițiilor detaliate mai jos. TAO DESIGN SRL își asumă dreptul de a efectua orice modificări asupra site-ului fără a fi necesară o notificare către utilizatorii săi. Totodată ne asumăm dreptul de a refuza colaborarea cu clienți care au un comportament neadecvat.
Vă rugăm să citiți cu atenție condițiile de utilizare a site-ului www.tao-design.ro cuprinse în prezentul Regulament.

Definirea termenilor:

– prin termenii “site”, “site-ul” și “acest site” folosiți în Regulament se înțelege www.tao-design.ro
– prin termenii “utilizator”, “dumneavoastră”, “vizitator”, „client“ și “consumator” se înțelege fiecare persoană fizică și/sau juridică ce accesează site-ul www.tao-design.ro, indiferent de motiv.
– prin termenii “regulament”, “contract” și “contract la distanță” se întelege tot ce contine prezentul contract de utilizare
– prin termenii “date personale”, “datele firmei” si “date de facturare” se întelege toate informațiile colectate de la dvs în vederea finalizarii contractului la distanță de furnizare de produse și servicii încheiat între www.tao-design.ro și consumator.

Prețurile afișate pe site conțin TVA (19%), sunt informative și pot fi modificate de TAO DESIGN SRL fără o notificare prealabilă.
La comanda produselor se adaugă cheltuielile de transport, în afara situațiilor prevăzute expres în acest sens sau a unor promoții ori discounturi semnalate corespunzător.

Condiții de utilizare

Pe parcursul utilizării site-ului www.tao-design.ro trebuie să vă asigurați ca datele furnizate de dvs. sunt corecte și complete potrivit legii 677/2001 privind comerțul electronic. TAO DESIGN SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a informațiilor sau a produselor de pe acest site. TAO DESIGN SRL nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, precum și pentru caracteristicile produselor afișate pe site. În cazul în care comanda nu a fost expediată, greșelile vor fi remediate în cel mai scurt timp și clientul va fi informat despre eroarea apărută. Înaintarea comenzii dvs. nu reprezintă și garantarea disponibilității produselor comandate. TAO DESIGN SRL nu răspunde pentru pentru pagubele rezultate prin deteriorarea produselor pe parcursul transportului sau după livrarea acestora și nici pentru cele cauzate de întârzierile de livrare. TAO DESIGN SRL nu se face răspunzătoare pentru eventualele probleme tehnice ale site-ului reprezentând nefuncționalitatea acestuia, pierderi de informații cauzate de erori ale softului sau serverului pe care este găzduit site-ul.

Protectia datelor cu caracter personal

TAO DESIGN SRL poate colecta date cu caracter personal furnizate doar cu acordul dvs. și numai pe cele pe care le furnizați personal prin intermediul formularului de comandă pus la dispozitia dvs. de către website-ul www.tao-design.ro, cât și cele necesare pentru întocmirea facturii și livrarea produselor. Colectarea acestor date este făcuta în condițiile prevăzute de Legea nr.677/2001 și a Ordinului nr.52/2002 și sunt utilizate pentru întocmirea facturii și livrarea produselor. Se consideră că prin acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare și a regulilor de confidențialitate, ca și client al TAO DESIGN SRL, v-ați dat acceptul expres și fără echivoc ca datele dvs. personale să fie prelucrate în scopurile menționate mai sus. TAO DESIGN SRL se angajează să nu facă publice informațiile de contact colectate și să nu le dezvăluie terților cu excepția autorităților competente potrivit legii. Potrivit art.12 din Legea nr.677/2001 aveți dreptul de acces, de intervenție asupra datelor și de opoziție în orice moment și fără nicio justificare utilizând adresa de e-mail office@tao-design.ro.

Returnarea produselor

Raporturile comerciale dintre www.tao-design.ro și cumpărator sunt reglementate de O.U.G. 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. Conform Ordonanței de Urgența 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c, produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar se exclud de la posibilitatea de returnare.

Formular solicitare oferta

Regulament